Bloggens värdeord

Presentation av bloggen

Dela gärna sidan!

Hej och välkommen tillbaka till bloggen! Jag är så glad att mitt första inlägg inte skrämde bort dig. Om du missade det, kan du hitta en presentation om av mig här. Kom tillbaka hit sen!

Presentation av bloggen

Design Your Life är bloggen som hjälper dig att driva eget företag som oberoende återförsäljare för Forever Living (Forever Living Business Owner, FBO). Jag städar upp bland begreppen pyramidspel, direkthandel, MLM och network marketing. Jag delar med mig av mina observationer om företaget Forever Living, och jämförelser med andra företag och organisationsformer. Här hittar du konkreta tips och råd på hur du kan arbeta som oberoende återförsäljare. Jag delar med mig av mina arbetssätt och metoder i bloggen. Du som prenumererar på mitt nyhetsbrev får fördjupningar av mina blogginlägg och dessutom arbetsmaterial till mina steg-för-steg-instruktioner.

Bloggens värdeord

Bloggens värdeord

Bloggens värdeord

Bloggen heter Design Your Life, för den syftar till att ge dig inspiration till att leva det du vill, på dina villkor, som oberoende återförsäljare för Forever Living. Bloggens värdeord är Glädje, Inspiration och Energi, vilket är precis vad jag önskar att du som läser bloggen ska få med sig.

Bloggens konkreta syfte är att utbilda allmänheten i vad det innebär att vara en oberoende återförsäljare för Forever Living, Min förhoppning är bloggen ska ge underlag och att bloggens Facebook-grupp ska blir en plats att kunna ställa frågor och föra vidare diskussioner och fördjupningar i ämnet.

Här kan du läsa mer om min vision och mission med bloggen Design Your Life!

Bloggens kategorier

Det finns tre huvudsakliga kategorier på bloggen:

Design your body

Det här är kategorin för som vill starta eget företag för att du är intresserad av kost och träning. Du vill jobba med prisvärda produkter av högsta kvalitet och vill hjälpa dina kunder till en bättre livsstil. Förutom allmänna tips och råd för hälsosamma vanor, skriver jag också om Forever Livings produkter för kosttillskott, hudvård och träning. Det handlar framför allt om mina egna upplevelser och hur jag använder produkterna. Härifrån kommer jag att länka till min webbshop, om något av det jag nämner verkar intressant och du vill prova det själv innan du registrerar dig själv som återförsäljare.

Design your mind

För dig som vill blir egen företagare för den personliga utvecklingens skull – läs inläggen i den här kategorin. Vad kan eget företagande som FBO leda till för ändringar i ditt liv? Hur kan just dina egenskaper och styrkor hjälpa dig till framgång? Vilka beteenden vill du jobba på? Hur kan du hjälpa andra personer att utvecklas och bli framgångsrika själva?

Design your business

För dig som är sugen på att starta eget för frihetens skull, men inte vet var du ska börja – här är kategorin för dig! I bloggen delar jag med mig av min egen resa som oberoende återförsäljare för Forever Living (FBO), samt reflektioner och observationer på vägen. Viktigast av allt är de handfasta råden och tipsen på hur du rent praktiskt går till väga med olika saker, som t.ex.:

Produktdemo på eventet

Produktdemo på eventet ”Naturens Guld” den 9 juli 2017

  • hur du håller olika typer av produktdemos
  • hur du skapar eget PR-material
  • hur du tar dig igenom en svacka när du tvivlar på dig själv
  • hur du planerar din tid så att du når den balans DU önskar dig i tillvaron

Om du anmäler dig till mitt nyhetsbrev, får du ta del av checklistor och steg-för-steg-instruktioner till mina evenemang!

Så där! Nu har vet du vad bloggen handlar om. Har du frågor redan nu? Kom in till bloggens Facebook-sida och ställ din fråga!

Laura (underskrift)


Det här inlägget är nu en del av bloggens formella presentation

Missa inga inlägg!

Få inlägg och fördjupningar direkt till din brevlåda, PLUS tillgång till min slutna Facebook-grupp!

Dela gärna sidan!
Posted in Design Your Business and tagged , , , , , .

Det här är Laura Elena Mardones: dotter, vän, kollega, entreprenör, ingenjör, Zumba-instruktör, körsångare, världsmästare, singel, driven, energisk, tidsoptimist, strukturerad, rationell, snabbtänkt, extrovert, pysslig, social, pryltokig, tekniknörd, självgående, kaxig och ohyggligt snacksalig.

För dig som kommer till denna blogg vill Laura vara coach, mentor, inspiratör och medresenär på din färd till det liv DU vill ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =