Kanaler för bloggen

Presentation av bloggens kanaler

Dela gärna sidan!

Syftet med bloggen är att utbilda, inspirera och handleda dig i hur man driver eget företag som återförsäljare för Forever Living (FBO). (Om du inte minns detta, kan du läsa inlägget som presenterar bloggen här.) För att verkligen kunna nå ut till alla som kan behöva informationen, och för att få till en dialog med läsarna, kommer bloggen att använda sig av följande kanaler:

Nyhetsbrev

De som anmäler sig till mitt nyhetsbrev, får varje blogg-inlägg direkt till sin brevlåda. I nyhetsbrevet får du dessutom fördjupningar på veckans tema. Dessutom erbjuder jag en del extra förmåner för mina prenumeranter, som t.ex. inträde till Facebook-gruppen och arbetsmaterial till mina steg-för-steg-instruktioner på bloggen.

Facebook-sida

Bloggen finns på två ställen i Facebook. Det första stället är bloggens egna Facebook-sida. Skillnaden mellan en sida och en grupp i Facebook kan liknas vid en exklusiv boutique med ett skyltfönster. Ett obegränsat antal människor kan gå förbi skyltfönstret och se budskapet som boutiquen vill visa, och alla dessa personer kan välja att komma tillbaka och titta på nästa skyltning som dyker upp. Men för att komma in på boutiquen måste kan öppna dörren, och i vissa fall är den låst och öppnas bara av butiksinnehavaren. Om man har bokat tid. (Det är en riktigt snofsig boutique, det här.)

Facebook-sidan kommer alltså alla åt, utan urskillning. Här länkar jag till senaste inläggen på den egna bloggen, självklart. Men jag lägger även upp länkar som kan vara av intresse för de som läser bloggen, som t.ex. andra bloggares inlägg och artiklar som passar in på bloggens aktuella tema. Mitt mål är att flödet ska vara intressant och relevant för alla som funderar på att starta eget.

Facebook-grupp

Till skillnad från Facebook-sidan, är min Facebook-grupp stängd, vilket innebär att man måste ansöka om tillträde till gruppen. Jag förbehåller mig rätten att kasta ut den som inte följer gruppens regler (vilka främst handlar om respekt för andra och sunt förnuft). Liksom på Facebook-sidan, länkar jag även här till senaste inläggen på bloggen, men inte de andra länkarna. Istället ställer jag lite mer ingående frågor och modererar de eventuella diskussioner som jag hoppas kommer att uppstå mellan gruppens medlemmar.

Instagram

Allt material till vilket jag länkar på Facebook-sidan, länkar jag till även via Instagram. På Instagram lägger jag även upp bilder och historier som rör min personliga affärsverksamhet. Jag hoppas att det ska tjäna som exempel och inspiration för dig!

Twitter

Min personliga närvaro på Twitter är ytterst låg, men allt eftersom jag själv lär mig mer om kanalen, hoppas jag kunna få upp engagemanget även här.

Pinterest

I sinom tid kommer jag även att bli mer aktiv på Pinterest. Pinterest är en guldgruva med material om precis ALLT, men i synnerhet sådant som rör eget företagande och bloggande. Håll ögonen öppna!

Sammanfattningen

Du hittar Design Your Life by Laura på följande platser på internet.

Bloggen: designyourlife.mardones.se

Nyhetsbrev: anmäl dig här

Facebook-sida: facebook.com/designyourlifebylaura

Facebook-grupp (stängd): facebook.com/groups/designyourlifemembers

Instagram: instagram.com/dyl_by_laura

Twitter: twitter.com/dyl_by_laura

Pinterest: pinterest.com/dyl_by_laura

Missa inga inlägg!

Få inlägg och fördjupningar direkt till din brevlåda, PLUS tillgång till min slutna Facebook-grupp!
Dela gärna sidan!
Posted in Design Your Business and tagged , , , , , .

Det här är Laura Elena Mardones: dotter, vän, kollega, entreprenör, ingenjör, Zumba-instruktör, körsångare, världsmästare, singel, driven, energisk, tidsoptimist, strukturerad, rationell, snabbtänkt, extrovert, pysslig, social, pryltokig, tekniknörd, självgående, kaxig och ohyggligt snacksalig.

För dig som kommer till denna blogg vill Laura vara coach, mentor, inspiratör och medresenär på din färd till det liv DU vill ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =